we're all so fucking broken.

if you don't mean what you say, shut the fuck up.
skola idag, sämsta dagen. tänker inte änns berätta om den.
NU: försöka plugga so, kolla på film&kolla bloggar. LATER0


elina jag älskar dig

syster, du är allt för mig.
u raise me up, when I'm dooooown, du och jag, vi är fan grazzzy. finns inte sjukare, tack vare dig är jag där jag är idag, det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig! syster, du är allt.
ett år, 3 månader & 7 dagar
detta är bara två av många grejer du har fått mig att göra..

written in the stars


kim kardashian&megan fox.. världens vackraste?....


put on a fake smile

hemma idag jävligt duktigt av mig, för typ första gången i mitt liv är jag hemma på en fredag. who va kul. aja skit samma inte bloggat på ett tag heller, men lalalalala. jag är skit sur just nu, så kan fan inte skriva normalt. åkte iaf till grand samarkand efter skolan, köpte ett par leggings, en tröja, två bh;ar &ett spets linne. trevligt.jag orkar fan inte skriva, eller jo, kom på en sak, såg nyss ''street dance''. lovelovelovelove♥



can't believe it

roligt att jag skrev ett inläpp på blogg igår&la upp det, men det ville tydligen inte upp på bloggen.. bra!
men jag har andledningar till att inte bloggat på ett tag. för att jag inte orkat&för att det hänt saker. helgen va iaf bra, sov hos becka fredag-lördag, sen hos clara med sannah lördag-söndag. ni är fucking underbara. sen va vi med lite folk på kvällen med, typ adam robin clementino&massa. slutade iaf skolan 20 över 2, eller 20 över 3, vetinte vilket av det, men ah, gick hem&satte mig framför tvn, nu ligger jag i sängen&fryser, fan va kallt det är!
har kemiprov imån, vet inte änns vafan det är för ngt.. fyfan, jag får damp. nu ska jag iaf kolla lite bloggar&smsa lite (a) LATER0.


sometimes it's wrong to walk away

inte bloggat på en vecka typ, förlåt för det.
inte hänt så mycket, varit hos syster, &träffat lite folk. sen igår va det tc, med massa underbara människor. jag älskar er så sjukt mycket. nu sitter jag på norr&väntar på att ngn ska komma hem hos frida så jag kan hämta min väska. mycket intresant.. mhm. jag lägger upp ngr bilder ist för detta är sjukt tråkigt

www.weheartit.com

www.lookbook.nu

just the way you are









UPDATE: sådär.. inget att blogga om, så bloggar kanske imån. LATER0

all just keeps spinning around in my head.

på såhääääääääääääääääääääääääääääääääääär dåligt humör.
tar bloggpaus tills allt blivit bra. puss sålänge


RSS 2.0